Verejná zbierka pre zachránené zvieratká

08.09.2014 00:00

Priatelia, 
počet zatúlaných chlpáčikov v našom občianskom združení sa oproti minulému roku zdvojnásobil. K dnešnému dňu sme spolu prijali už takmer 100 zvierat. 
Každé zvieratko prijaté do našej opatery je odblšené, odčervené, zaočkované a začipované. Každý deň mu dávame papať kvalitné granulky, mäso, cestoviny i ryžu. Ak zvieratko ochorie alebo potrebuje operáciu, liečime ho dokiaľ nie je úplne zdravé. Pravidelne umývame a dezinfikujeme ich búdky i koterce. Naším štvornohým chlpáčom sa snažíme poskytnúť čo najlepší komfort, aby mali pocit, že u nás je to pre nich skutočný dočasný domov.
Náklady na stravu, čistiace prostriedky a veterinárne úkony nie sú malé, preto i naďalej naši chlpáči potrebujú Vašu pomoc. Budeme vďační za každé euro hodené do pokladničky, ktoré sú rozmiestnené na viacerých miestach v meste Liptovský Hrádok (Papierníctvo Rena, Chovprodukt, Turbo solárium, Kaderníctvo Renáta, Kaderníctvo Ľubica, Predajňa Gude, Čerpacia stanica Slovnaft v Podturni Rovni a Kozmetický salón Lucia v Lipt. Mikuláši). Prispieť sa dá i na účet občianskeho združenia dobrovoľnou sumou. 
Za všetkých zachránených chlpáčikov Vám zo srdca ďakujeme!!!